Hola Nicaragua



Idag åker vi till ett land där det många människor bor som på den högra bilden och får kämpa för att få mat till hela familjen. Till ett land där 82 % av landes befolkning lever på mindre än en dollar om dagen, alltså mindre än vad jag gör av med i skolans caféteria varje dag.

Landet i sig har bland det största inkomstskillanderna i världen och lider av sjukligt stora utlandskulder. Till ett land där man uppskattar saker som vi här hemma tar för givet. I just detta land ska jag befinna mig i 25 dagar och jag ska göra mitt bästa att försöka njuta varje sekund.

Detta är någonting jag har sett framemot från den sekunden jag började på SAM global och även fast jag är sjukligt nervös och har en otrolig resfeber skulle jag inte kunna längta mer och jag tror inte att resan skulle kunna komma mera lägligt.

Min blogg kommer därmed ligga nere från nu tills den 14 februari. Jag har två minneskort med mig till kameran så bilder kan jag lova kommer komma upp här när jag kommer hem, säkert lite för många bilder.

Hejdå Sverige!
/  Tilde

(och Fredrik, jag kommer att sakna dig så det gör ont)

Hjälphjälphjälp!

Eftersom all min musik försvann som jag hade på den gamla datorn innan jag hann lägga över någonting har jag praktiskt taget ingen musik här. Detta är otroligt frustrerande och speciellt med tanke på att jag ska flyga ett flygplan i ungefär 11 timmar i övermorgon och kommer med all säkerhet behöva musik för att överleva.

Jag vill jättegärna synkronisera om min ipod innan jag åker eftersom jag är trött på all den musik som ligger där, men jag har för lite musik för att vilja ta bort all den som redan ligger på ipoden. Dagens ilandsproblem folket! Hur som helst så skulle det vara jättefint om ni tipsar mig med lite ny och bra musik! Skulle vara sjukt snällt.

fucking tre dagar kvar


Thinking of a way, to get you to stay. And I promise to fight the wind and wait for you


Drew har aldrig varit såhär snygg tidigare och jag har aldrig tyckt att röka var speciellt sexigt förrän nu



Foto: Douglas Bizzaro & Elisabeth Moss

miiiiiiiiiiiiiin


Jag är så himla ledsen över att jag måste vara hemma ikväll. Kul att ligga i sängen helt ensam medans alla får vara ute och ha kul. Jag vill också ha kul. Jag vill också vara frisk. Men just nu vill jag bara få en tid hos doktorn och förhoppningsvis få medicin. Puss alla

Communion Cups & Someone's Coat



Sjuk idag med. Fast mår bättre än i går tack och lov, hoppas att det fortsätter åt det här hållet. Träffade den här damen på bussen och vi tog en liten promenad. Fin tjej den där Amanda.

11:16 (och bara fem dagar kvar!)



Jag har bestämt mig att under våren, eller alternativt sommaren ska jag besöka någon av dessa vackra städer. Vet dock inte riktigt vart jag vill än och med vem, men sånt löser sig väl alltid. Tessan? Wikan? Linnea? Känner ni peppen?

Iron and wine förgyllar min kväll fast jag kanske borde sova



Naket och så vidare. Känner att mina egna bilder bleknar brevid sånna här, så detta kanske är farligt att lägga upp. Men vad vet jag. Speciellt första bilden är jag lite halvkär i. (Mm ja är nog läbb!!!)

Har varit allmänt duktig på sista tiden och försöker ändra lite av mina dåliga vanor. Den första är att jag verkligen kämpar med är att sluta bita på naglarna. Jajaja vet hur äckligt det är osv men det hjälps inte. Hur som helst, har slutat bita på 6 av 10. Ser lite skevt ut, men det är en början i alla fall.

Har även börjat träna min mage! Varför kanske ni undrar. Jo såhär är det: Jag har sjukt dålig hållning. Det är nästan pinsamt. Ser ju ut som en hösäck, vilket inte är speciellt snyggt som min kära far poängterade igår. Alltså, har man magmuskler så har man en snyggare hållning. Jag vill ha en snygg hållning. Jag vill inte se ut som en hösäck. Det tredje och det sista är att jag försöker sluta vara så slarvig. Inte så mycket mer med det.

Varsågod, en uppsats om ingenting.

Foto: Brian Edwards Photography

Den 14 Januari 2009


Kommer du ihåg den här kvällen? När vi satt vid vattnet vid slussen med alldelens för mycket mat och dricka. När det var sådär lagom varmt i luften och hela Stockholm skrek sommar. Idag, just speciellt idag vill jag vara tillbaka. Du och jag i sommar Linnea.

Foto: Linnea 

sjuksjuksjuk


Idag och alla andra dagar skulle jag vilja vara som Hanna Fridén. Vill ni förstå varför tycker jag att ni ska läsa hennes blogg. Hon är ju helt fantastisk.

fall asleep

Jag får ont i magen av att tänka på framtiden men förväntingarna är samtidigt så stora att jag tror jag spricker. Jag tror aldrig att jag har, i någon period av mitt liv, varit så full av känslor som jag är just nu och jag tror hellre aldrig att jag har varit så lycklig. Tacksamheten för allt jag har går inte ens att beskriva. Ni är bäst och det finaste jag har.

vad fin du är och vad jag saknar sommaren



foto: jag

And when I flood in green grass of tunnel it floods back


00:06 och helt plötsligt känns allt så mycket bättre



jeremy et annabel

En vecka, snart.

sjuksjuksjuk varför blir jag aldrig frisk och varför känner jag mig så himla nervös och varför känns det som om att allting kommer gå fel och utför när allting är så bra nu? Jag har ont i huvudet och resfeber. Det kommer vara jag i år som lägger mig ner på golvet och skriker i taxfreen och får bäras ut av vakter. Känner mig inte riktigt redo för detta. Känner mig inte riktigt redo för livet tror jag

"Nästa tisdag alltså?
Ne undrar bara måste ha massa qualitytime med
dig innan du åker hihi. Kommer ju typ ha
hunnit skaffa nya vänner
göra om mitt rum färga håret
skaffat pojkvän börjat träna
sluta träna och få en ny favoriträtt
och hela köret innan du är tillbaka igen
en månad är typ en livstid"
- Linnea Mesko

hon är ju för vacker för sitt och alla andras eget bästa


nä saknar inte alls grekland.. eller?



Nu ligger jag i soffan med det mysigaste täcket någonsin och undrar varför jag aldrig blir frisk. Det går ju inte ens åt rätt håll? I morse hade jag feber och hostan förföljer mig fortfarande. En annan tanke som har slagit mig det senaste dagarna är varför vintern känns så himla lång och sommaren så kort? Hur som helst orkar inte riktigt med mörkret och kylan mer.

(tessans bilderrrrrr, nestea.blogg.se)

18:40


Känner mig så himla duktig idag. Har hunnit med att göra både religionläxorna och pluggat lite psykologi. Dessvärre är jag lite halv sjuk så jag blir nog inne hela helgen, kan ju vara skönt det med. Om jag ska lita på rebecca har jag bara 10 dagar skola kvar på hela sju veckor. Vet inte hur detta går till dock, men glad är jag!

- Varför har inte jag så fint hår som bruden på bilden?..
(http://ilovefake.com/index.php?showimage=756)

hjärtadig


- 10 grader och det känns som om att jag konstant fryser


030109

Har nu lånat ut min kamera till fina Jackie som är fotograf för ace, så jag ber om ursäkt om bloggen kommer vara lite tom på nya bilder de närmaste dagarna. Ikväll är det musikkollektivet som ska spela på mosebacke, kan ju inte bli annat än kul!

pussssss

gamla bilder men nya för bloggen


1414

och just för att du är det vackraste jag vet
men också för att du får mig att känna mig

varm och kall
svår och lätt
svart och vit
rätt och fel
- på samma gång

(men inte bara för att du är som bortblåst
utan för att jag är som bortblåst utan dig)

020109



(http://www.dripbook.com/SamH/book/the-reds/)

lite bilder från igår!


RSS 2.0