åh det var en sådan fin dag



världens kanske bästa och mysigaste video
starring: Tilde Jansson och Linnea Mesko

23:47 (varför kan jag ALDRIG komma på riktigt kitchiga rubriker?!)



Här kommer lite bilder från Stress på Kolingsborg i onsdags.
Alla bilder har jag snott från Thowe (thowes.blogg.se)

Puss!

Idag är det bara Iron and Wine som gäller



Jag är så himla trött. Kom hem runt tre igår och vaknade kvart i åtta, har varit vaken sen dess och börjar nästan känna mig sjuk, fast jag verkligen inte är det. Det hjälper ju inte att jag inte kan somna om heller.

Hursomhelst var det trevligt igår trots alla incidenter (Grattis igen Sabina och Amanda). Måste färga håret också, utväxten är inte att leka med (notera att jag har fixat bilden lite så att den inte ska se lika brutal ut)

Förövrigt älskar jag secondhand

Så fin tjej den där Wikan


10:20

Jag säger bara en sak: Nya skins, wow vad bra det


Alldelens för få dagar spenderades utanför Norrtälje med världens bästa Fredrik


13:46

hejsvejs!

Lite bilder från Nicaragua


Jag säger bara: Wow Andrew Bird

Jag är så jävla trött på vintern, men jag är ännu mer trött på att gnälla på vintern. Dilemmat. Nu är det i alla fall lov och jag är lycklig. Imorgon åker jag till Fredriks land och det ska bli skönt att slippa Stockholm ett tag fast jag bara har varit hemma en vecka (varför känns det som om att jag aldrig har varit borta?) Förövrigt måste jag göra upp en budget för våren, har insett att allt kostar så jävla mycket pengar?! Köpa kläder måste jag också göra. Men samtidigt måste jag sluta konsumera så himla mycket. Dilemmat nummer två. Jävla I-landsproblem



Puss på er
(om ni har riktigt tur så kanske det kommer ett mer spännande och lite mera kreativt inlägg senare, men kan inte lova något då jag känner mig väldigt omotiverad)

23:00 och nu börjar Sex And The City



Förstår inte hur jag kan vara så trött. Jag börjar tro att det är psykosomatiskt, eftersom det inte alls var på samma sätt när vi var borta. Men så fort jag kommer hem till Sverige och vet att jag behöver gå upp till skolan så slår tröttheten till. Mitt rum ser ut som skit och jag har massvis jag behöver uträtta. Jag vill ha lov.

Sommar? Ja tack!



Nicole Corbett - Sun Dream

T-R-Ö-T-T



Skola idag, fyfan vad jobbigt det var, hade glömt bort hur mycket energi det tar ifrån än. Jobbade sedan och det var verkligen längesedan jag var såhär trött. Blir en riktigt tidig kväll ikväll tror jag. Längtar tills imorgon, wih.

Andrew Birds nya skiva är förövrigt hur nice som helst

Äntligen hemma



Så, nu är jag äntligen hemma. Har en miljon bilder att gå igenom och har börjat lite smått, men resten får vänta. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Jag har verkligen haft det sjukt bra men att komma hem var helt underbart. Kan ju bara säga att jag har världens bästa pojkvän.

Gillar skarpt att jag nog har tappat alla mina läsare, men vad ska man göra, hehe. Imorgon börjar äckelskolan igen och jag slutar fem tre dagar i veckan numera, ASKUL. Håltimmar överallt också, palla. Aja bara fyra månader kvar på allt, det är iaf någonting. Fast aj vad ont det gör att tänka så. JAJA sorry för uppsatsen.

Puss!

RSS 2.0